COM TRAIEM ELS MALEÏTS SATÈL·LITS DEL NOSTRE CRISTALL?

22.04.2018

Bon dia ADP's!

Avui, porto alguns tips per poder aconseguir treure aquests satèl·lits que surten en el nostre cristall i que realment no queden gaire bé. El primer que ens pot passar pel cap és arrancar-los. Arrancar-los amb les mans, amb unes pinces, rascant-los... I un sense fi de coses, però de les quals no està bé cap.

Doncs bé, passem primer amb la primera manera: aigua calenta i un pinzell. I pensareu "Que aconsegueixo jo amb un pinzell i aigua calenta?", doncs, aconseguim que el nostre cristall quedi intacte i amb els satèl·lits fora de la manera més fàcil i més curosa. L'aigua calenta, el que fa, és fer més fràgil el nostre cristall i ens permet treure les parts desitjades.

Cal afegir, que si no es fa amb compte, i s'utilitza massa aigua, el nostre cristall es trencarà, i ho dic per experiència pròpia!

Veiem els petits satèl·lits que tenen forme "d'arbres".
Veiem els petits satèl·lits que tenen forme "d'arbres".

Un altre consell és fer servir el bany Maria, tot i que això no serveix exactament per treure satèl·lits, més bé per separar el cristall de la base del nostre recipient, per exemple.

A nosaltres ens va passar. No hi havia manera de separar-la base del cristall, i no el volíem trencar, així que la nostra mestra ens va dir "proveu el bany Maria" i la nostra sorpresa va ser quan vam veure que aquest tip funcionava bé. Es van separar les dues coses a la perfecció, i el més important és que el cristall no es va trencar.

Com heu llegit, la millor manera de treure els satèl·lits és el primer tip, ja que és l'única manera d'aconseguir que no es trenqui res, tot i que si vols evitar que surti un gran nombre de satèl·lits al teu cristall, afegeix laca per sobre ;).

L'altre tip el podeu utilitzar com consell per si alguna vegada us passa, ja que el primer que us passaria pel cap seria arrancar-ho, com a nosaltres es va passar, però ara que ja sabeu això, no se us acudeixi fer-ho!

Fins a la pròxima entrada!

Iratxe Ganuza.